Calle Virgen de Orito, 6, 03009 ALICANTE
Teléfono: 965 18 55 18 y 622504960
e-mail: cuba.m.h.ali@gmail.com

28-03-2017 XARRADES DE LEILA KHALED I MANIFESTACIÓ AMB SOLIDARITAT DE LA LLUITA AMB EL POBLE PALESTÍ

  L'ASOCIACIÓ D'AMISTAD AMB CUBA "MIGUEL HERNÁNDEZ" D'ALACANT, com a membre del M.R.G. (Moviment de Resistencia Global) d'Alacant t'invita a aquests dues actes.                            

  • Dijous 30 de març. Xarrades de LEILA KHALED a Alacant
    • 11:00h, Universitat d'Alacant (Aulari II)
    • 20:00h, Alacant (CCOO, Av Salamanca,33)
    • Divendres 31 de març MANIFESTACIÓ en solidaritat amb la lluita del poble palestí
      • 19:30. Eixida des de Renfe a Alacant 

    El 30 de març de 1976, la societat palestina convocà una Vaga General en protesta pel continu robatori de les seues terres per part del sionisme. L'exèrcit israelià assassinà set joves palestins amb "ciutadania israeliana" en les manifestacions que acompanyaren aquella vaga. Des de llavors, el 30 de març ha quedat marcat com una jornada de reivindicació dels drets legítims del poble palestí. 41 anys després, la colonització de Palestina continua.

    Des del Moviment de Resistència Global d'Alacant denunciem Israel i el sionisme com a un estat i una ideologia de i per a l'apartheid, amb l'únic objectiu de destruir el projecte nacional palestí i exterminar la seua població. Des de l'any 1948, el poble de Palestina lluita legítimament pel seu dret a existir, mentre Israel avança cada dia en el seu projecte de colonització: l'ocupació de Palestina, la construcció del Mur de l'Apartheid, els milers de presos, els incompliments de les resolucions de l'ONU, els continus bombardejos de les vivendes i infraestructures palestines, en són un bon exemple

    Reivindiquem el dret al retorn dels refugiats i expulsats palestins, a la recuperació de tota la terra furta

    Una salutació amb la revolució de


    Jesús Gil Porcel
    Presidente
    Asociación de Amistad con Cuba "Miguel Hernández" de Alicante