Calle Virgen de Orito, 6, 03009 ALICANTE
Teléfono: 965 18 55 18 y 622504960
e-mail: cuba.m.h.ali@gmail.com

23-07-2016 FESTA DE SOLIDARITAT AMB LA REVOLUCIÓ CUBANA

 RECORDATORIO

De nuevo nuestra cita para la celebración del 26 de julio, la Fiesta de la Solidaridad con la Revolución Cubana. La fiesta se realizará el día 23 de Julio, sábado. Tendrá lugar en el patio del antiguo colegio de Divina Pastora, (junto al local de la Asociación) en Alicante. A las 20'30 horas se dará un aperitivo de bienvenida, y a las 21 horas tendrá lugar la cena. Como siempre os recordamos que hay que ser puntuales para que todos los compañeros/as podamos cenar juntos y disfrutar del menú y de una buena charla. Amímate a participar y a difundir entre tus conocidos esta fiesta que siempre es muy agradable, relajada y revolucionaria.
   El precio de la cena será de 10 € para los que tienen posibilidades y de 5 € para los que tienen dificultades económicas. Para confirmar vuestra asistencia podéis llamar por teléfono a la Asociación (965 18 55 18) y dejar el recado en el contestador o mandar un correo electronico a la Asociación (cuba.m.h.ali@gmail.com), indicando vuestro nombre y las personas que van a asistir. Apuntaos cuanto antes por aquello de las compras el último día para apuntarse en el Jueves dia 21 de julio. Si hay algún compañero/a vegetariano/a, que lo indique en el momento en que se apunte para tenerlo en cuenta.
   La Asociación dispone en este momento, de ron, café, azúcar de caña cubanos, camisetas, libros y otros objetos de artesania que puedes adquirir en la cena.
   Un fuerte abrazo revolucionario, te esperamos juntos con amigos y familiares.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RECORDATORI

  De nou nostra cita per a la celebració del 26 de juliol, la Festa de la Solidaritat amb la Revolució Cubana. La festa es realitzarà el dia 23 de Juliol, dissabte. Tindrà lloc al pati de l'antic col·legi de Divina Pastora, (al costat del local de l'Associació) a Alacant. A les 20'30 hores es donarà un aperitiu de benvinguda, i a les 21 hores tindrà lloc el sopar. Com sempre us recordem que cal ser puntuals perquè tots els companys/as puguem sopar junts i gaudir del menú i d'una bona xerrada. Animat a participar i a difondre entre els teus coneguts aquesta festa que sempre és molt agradable, relaxada i revolucionària.
    El preu del sopar serà de 10 € pels quals tenen possibilitats i de 5 € pels quals tenen dificultats econòmiques. Per confirmar la vostra assistència podeu trucar per telèfon a l'Associació (965 18 55 18) i deixar l'encàrrec en el contestador o manar un correu electrònic a l'Associació (cuba.m.h.ali@gmail.com), indicant el vostre nom i les persones que van a assistir. Apunteu-vos al més aviat possible per allò de les compres l'últim dia per apuntar-se en el Dijous dia 21 de juliol. Si hi ha algun company/a vegetarià/a, que ho indiqui al moment en què s'apunti per tenir-ho en compte.
    L'Associació disposa en aquest moment, de ron, cafè, sucre de canya cubans, samarretes, llibres i altres objectes de artesania que pots adquirir en el sopar.
    Una forta abraçada revolucionària, t'esperem junts amb amics i familiars.